آگهی رایگان
صفحه اصلی

درباره ما

ثبت شکایت

قوانین

ثبت نام

تعرفه آگهی ویژه

تماس با ما
امروز ، پنجشنبه 06 آذر 1399
درج آگهی رایگان
 

میخواهید کالا یا خدمات خود را به دیگران معرفی کنید؟
همین حالا در سایت آگهی ایران ثبت نام کرده و آگهی خود را بصورت رایگان درج نمایید.

ایمیل :
رمز :
مرا بخاطر بسپار

لینک های متنی
 
    نماد اعتماد
     

    دوره آموزش اصول و مقدمات راه اندازی رستوران و کترینگ (آشپزخانه صنعتی)

    دوره آموزش اصول و مقدمات راه اندازی رستوران و کترینگ (آشپزخانه صنعتی)
    آموزش و مشاوره هزینه نیستند بلکه سرمایه گذاری هستند و کسانی که امروز برای آموزش خود سرمایه گذاری نمی کنند، فردا باید خسارت آن را بپردازند!
    از این رو، گروه فود سرویس پیشرو از سالها پیش با هدف آشنایی اولیه علاقمندان به ورود به کسب و کار خدمات غذایی، دوره ای اموزشی خاصی را تدوین و اجرا می نماید.در این سالها چند صد تن از افرادی که قصد ورود به این کسب و کار را داشته و یا اخیرا این کار را شروع کرده بوده اند با هدف ارتقاء، سیستماتیک نمودن و سامان بخشی فعالیت خود در این دوره های شرکت نموده اند که در بخش نظرات و توصیه های شرکت کنندگان قبلی میتوانید آنها را مطالعه کرده و مشوق شما برای شرکت در این دوره ها باشد.
    تقریبا بیش از 95 درصد شرکت کنندگان، آشنایی قبلی با علم آشپزی ندارند، هر چند که آشنایی اولیه برای تفهیم و ادراک مطالب دوره مفید است اما مدیران،موسسان و حامیان مالی کترینگ ها و رستورانها با شرکت در این دوره به ادبیات، دیسیپلین، حساسیت ها و اصول آشپزی صنعتی آشنا خواهند شد و با دیدی روشن فرآیندها و عملیات کیترینگ/رستوران خویش را مورد نظارت و ناوبری قرار خواهند داد.
    اهمیت و فواید این دوره آموزش :
    لازمه ی ورود موفق به هر کسب و کاری علی الخصوص کسب کار حساس خدمات غذایی، فراگیری علم و دانش مربوط به آن می باشد. آشپزی غیر از هنر دارای یک علم گسترده و پر از نکته ها و ظرافت هایی است که تنها در دوره های علمی- تجربی آموزش داده خواهند شد نه در دوره هایی که اغلب آموزش پخت و پز می باشند.
    آقای استاد سوسنی، هنر و دانش آشپزی را بصورت عملی و آکادمیک در عالیترین سطوح فراگرفته و در مهمترین مراکز آشپزی و رستورانها و کترینگها در ایران و آمریکا تجربیات ارزنده ای را در کارنامه زرین خود دارد. در این دوره آموزشی، ایشان مهمترین نکات، ریزه کاری ها، هشدارها، نقاط ضعف که متاسفانه در صنعت آشپزی صنعتی(تولید انبوه غذا) نهادینه شده است را تشریح نموده و اصول، استانداردها و روش انجام و نظارت تمامی عملیات جاری در یک واحد تولید غذا را آموزش می دهد. در کشورمان اغلب کلاسهای آشپزی در آموزش رسیپی و پخت غذاها خلاصه میگردد اما این دوره بسیار متفاوت و ارزشمند برای شما ره آوردی گرانبها برجای خواهد گذاشت.
    آموخته های این دوره ممکن است میلیونها تومان در هزینه های خرید تجهیزات صرفه جویی ببار آورد و یا تصویری دقیق و حقیقی از کسب و کار غذا را برای شما نمایان سازد تا بتوانید با توجه به میزان سرمایه، علاقه و دانش خود بهترین تصمیم را در مورد آینده شغلی خود در صنعت کترینگ و رستوران داری اتخاذ نمایید.

    دوستان فعال در صنعت آشپزی صنعتی و علاقمندانی که تصمیم به ورود آگاهانه به کسب و کار خدمات غذا رسانی (Food Service) دارند را به بهره گیری از این دوره آموزشی دعوت می نماییم.
    در ادامه مروری خواهیم داشت بر سوابق اجرایی و آموزشی مدرس دوره( استاد سوسنی)
    تحصیلات آکادمیک :
    - فارغ التحصیل از دانشگاه جورجیا کالج - گرایش عملیات غذایی(Food Operations) - امریکا
    - دارنده مدرک مربی گری مدیریت کترینگ از دانشگاه کارآفرینی -تهران
    تجربیات اجرایی
    • سر آشپز تشریفات و ضیافت ها و مدیر غذا و نوشابه موسسه غذارسانی اسمیت - ایالت فلوریدا
    • سرآشپز هتل شرایتون ( آمریکا)
    • سر آشپز کل رستوران هتل بست وسترن در ایالت فلوریدا
    • سرآشپز هتل وریزورت اسپا در ایالت فلوریدا
    • سر آشپز رستوران سایت پورت( آمریکا)
    • سرآشپز سابق کیترینگ هواپیمایی آرمان (کترینگ مشترک هواپیمایی آسمان و ماهان)
    • سرآشپز سابق هتل آزادی
    سوابق مشاوره و راه اندازی :
    • مشاور رستوران بین المللی سان لیو (Sun Live) – (شعبه اول:خیابان ونک-شعبه دوم: مرکز خرید تیراژه-شعبه سوم: هایپراستار) 1391
    • مشاور رستوران پنت هاوس 5 ستاره سورن (واقع در مرکز خرید پرنیان- بلوار ارتش)-1392
    • مشاور رستوران باران – پروژه برج- هتل سه قلوی باران- مشهد-1392
    • باشگاه پذیرایی فرمانیه تهران - 1378
    • مشاوره و راه اندازی شعبه نخست رستوران آندو (تقاطع آپادانا-سهروردی شمالی)- 1378
    • مشاوره و راه اندازی تهیه غذای ضیافت آرا- 1389
    • مشاوره مجتمع پذیرایی هفت خوان- شیراز- 1389 جزء لیست 1000 رستوران برتر در جهان_ منبع: http://goo.gl/jWm1Uy
    • مشاوره،اصلاح رسیپی و منو، باز آموزی پرسنل و بهبود سطح کیفی و بهره وری رستوران داریون (1395)
    • اصلاح رسیپی و منو، بازبینی و اصلاح ناوگان تجهیزات، پرزنتیشن و اصلاح خط تولید غذا، آموزش و رفع اشکال پرسنل آشپزخانه مجتمع غذایی آبشار تهران (1396)
    • آموزش و رفع اشکال مهارتی و عملیاتی سرآشپزان، آشپزان و پرسنل آشپزخانه هتل المپیک تهران جهت ارتقاء سطح کیفی در ارائه خدمات به میهمانان ورزشکاران خارجی (1397)

    سوابق آموزشی
    • مدرس کل آشپزی موسسه آموزشی مطالعات و مشاوره بنیاد جانبازان
    • مدرس آموزش های حین کار گروهی به پرسنل آشپزخانه، پذیرایی و خدماتی شرکتها، کارخانجات ، رستورانها و ..از جمله پتروشیمی مارون، بندر ماهشهر، پارس جنوبی، عملیات غیرصنعتی پازارگاد، فولاد مبارکه اصفهان، شرکت صنایع الکترونیک ایران(صایران)، گروه سایپا و ...
    • مدرس نخستین سری از آموزشهای مقدمات و اصول راه اندازی کترینگ و رستوران (از مهرماه 91 تا کنون)
    اطلاعات دوره آموزشی :
    سرفصل های این دوره آموزشی براساس سرفصل های کتاب راهنمای جامع آشپزی صنعتی ( تالیف استاد سوسنی ) و به صورت تئوری- تجربی و پرسش و پاسخ برگزار خواهد شد . شرکت کنندگان، پس از دوره می توانند جهت بهره گیری از خدمات آموزشی تخصصی(درمحل) و راه اندازی کسب و کار خویش با آقای قربانزاده تماس حاصل نمایند.

    برخی از موضوعات دوره (فهرست کتاب) :
    طراحی منو
    • منو نویسی
    • انواع منو
    • ساختار منو
    انبار داری، کنترل و نگهداری مواد غذایی
    • نگهداری در انبار
    • موارد مهم در درخواست و نگهداری کالا
    • استانداردهای فیزیکی نگهداری مواد غذایی
    سازماندهی آشپزخانه ها
    ترکیب مواد و تولید غذا
    • پیش غذاها و اشتهاآورها
    • چرخش شیفت پرسنل
    آماده سازی
    • آماده سازی مواد اولیه
    • آماده سازی مواد غذایی

    روشهای پخت
    • روشهای پخت
    • پروتئین ها
    پرسیون و سرو کردن
    * ارائه گارنیش و تزئین کردن غذا
    • عوامل اصلی ارائه و پرزنتیشن غذا

    اطلاعات دوره :
    مدت زمان آموزش: یک روزه-جمعه ها (با رسیدن به حدنصاب نفرات)
    ساعت: 10 صبح الی 3 بعد از ظهر
    لینک بروزرسانی اطلاعات و شهریه دوره آموزشی:

    http://parscenter.com/foodservice/Announcement/4938



    نشانی اینترنتی جهت تماشای دقایقی از این دوره آموزشی:

    http://www.aparat.com/v/7XGbf
    =================================
    روشهای پرداخت هزینه :
    واریز هزینه به شماره حساب/ شماره کارت بانکی
    بر قراری ارتباط :
    تماس : 09199070379
    توضیحات مهم :
    * مجوز ورود به کلاس، پرداخت کل هزینه می باشد
    * هزینه پرداختی شما، هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری کوچک اما بزرگی است که در آینده و با شروع عملیات راه اندازی نتایج و اثرات مثبت خود را نمایان خواهد نمود اما متاسفانه بیشتر برایمان خوش آینده بوده که خودمان زرنگ باشیم و همین خود مایی که تخصصی ندارد کار را با کمترین هزینه شروع نماید اما آموزش همیشه سرمایه گذاری است و دنیای امروز دنیای تخصص و حرفه ای انجام دادن است.
    * توصیه میگردد قبل از دوره حد المقدور استراحت کافی نماییید تا در این 5 ساعت آموزش، با شادمانی و هوشیاری کامل از مطالب ارزشمند این دوره بهره مند گردید.
    * پیشنهاد میگردد یک روز قبل از دوره آموزشی، نگرانی ها، موارد مبهم و ... خود را در مورد فعالیتی که قصد شروع آن را دارید در قالب یک لیست از پرسش ها یادداشت نموده و از استاد سوسنی پرسش نمایید.
    * در مواردی تنها بدلیل بروز مسائل غیرقابل پیش بینی برای متقاضیان و نرسیدن تعداد به حدنصاب برگزاری، ممکن است برگزاری دوره با اطلاع قبلی به زمان دیگری موکول شود.
    * ضبط صحبت های استاد تنها به شرط استفاده آموزشی شخصی مجاز می باشد.
    * فیلم برداری از دوره آموزشی اکیدا ممنوع می باشد.







    قیمت :
    موقعیت : ,اسلام‌شهر ,پاکدشت ,تهران ,دماوند ,رباط‌کریم ,ری ,ساوجبلاغ ,شمیرانات ,شهریار ,فیروزکوه ,کرج ,نظرآباد ,ورامین
    نشانی : 1- شادمان 2_ مفتح شمالی 3_فلکه اول صادقیه

    تاریخ درج آگهی : 1399/08/30
    تاریخ انقضاء : 1399/10/30





    مشخصات آگهی دهنده
     
    نام و نام خانوادگی : گروه فود سرويس پيشرو
    تلفن : 09366639769
    ایمیل :

    همه ی آگهی های گروه فود سرويس پيشرو را ببینید


    تماس با گروه فود سرويس پيشرو در مورد این آگهی :
    ایمیل شما :
    عنوان پیام :
    متن پیام :
    کد امنیتی :    
           

    * توجه : جهت اطمینان بیشتر ، آدرس آی پی شما نیز ارسال می شود

    دسترسی سریع
     
    عبارات کلیدی
     
    آگهی های مرتبط
     

    گرماتاب تامین کننده گرمایش کارخانجات،ویلا،رستوران

    1399/07/14
    تامین گرمایش با استفاده از دستگاههای تابشی گرماتاب برای فضاهای مختلف از قبیل: سالنهای صنعتی و کارخانجات فضاهای باز ویلا ها و ... ...
    محمد بهشتی ، تلفن : 09123021791

    آراد- ثبت شرکت- ثبت برند- واگذاری برند آماده

    1399/07/06
    واگذاری انواع برندهای آماده در طبقات مواد غذایی، سلولزی، خشکبار ، آرایشی بهداشتی و.... به صورت فارسی لاتین و ... ...
    راهب ، تلفن : 021-26312303-5

    دوره آموزش اصول و مقدمات راه اندازی رستوران و کترینگ (آشپزخانه صنعتی)

    1399/08/30
    آموزش و مشاوره هزینه نیستند بلکه سرمایه گذاری هستند و کسانی که امروز برای آموزش خود سرمایه گذاری نمی کنند، ... ...
    گروه فود سرويس پيشرو ، تلفن : 09366639769

    آموزش گروهی آشپزی صنعتی به پرسنل ادارات و شرکتها (در محل +اصلاح و رفع ایرادات)

    1399/08/30
    مشتری یک رستوران/کترینگ به ساختار، روشهای اداری و مالی ، فرهنگ سازمانی و ... توجهی ندارد او فقط به نتیجه ... ...
    گروه فود سرويس پيشرو ، تلفن : 09366639769

    آموزش گروهی پرسنل آبدارخانه، خدمات و پذیرایی (در محل)

    1399/08/30
    این آموزش برای واحدهای آبدارخانه و خدمات پذیرایی شرکتهای دولتی و خصوصی، ارگانها و وزارت خانه ها بسیار لازم می ... ...
    گروه فود سرويس پيشرو ، تلفن : 09366639769

    پکیج مقدماتی راه اندازی کترینگ و رستوران

    1399/08/30
    سالها تحقیق،جمع آوری و تدوین اطلاعاتی مرتبط، موثر و ساده سازی شده که سعی دارد تا متنوع و جامع نیز ... ...
    گروه فود سرويس پيشرو ، تلفن : 09199070379

    برندسازی رستوران گامی به سوی ماندگاری

    1399/09/06
    یکی از راه های موفقیت جهت داشتن یک رستوران خوب داشتن یک شیوه ی مناسب جهت برند سازی رستوران می ... ...
    علیرضا کمالو ، تلفن : 09123371123

    راه اندازی رستوران در تهران با بالاترین کیفیت

    1399/09/06
    پایتخت کشور مکانی برای رقابت های اقتصادی می باشد که شاهد بهترین ها در این مکان می باشیم .راه اندازی ... ...
    علیرضا کمالو ، تلفن : 09123371123

    راه اندازی رستوران در کوتاه ترین زمان ممکن

    1399/09/06
    در عصر حاضر یکی از پرطدارفدارترین مشاغل راه اندازی رستوران می باشد که نیاز به تخصص و مهارت های زیادی ... ...
    علیرضا کمالو ، تلفن : 09123371123

    تجهیز فست فود ، کافی شاپ ، رستوران ، تهیه غذا

    1399/08/14
    شرکت ماک استیل تولید کننده و عرضه کننده انواع تجهیزات فست فود ، کافی شاپ ، رستورانی و تهیه غذا ... ...
    ماک استیل ، تلفن : 09122169435

    آگهی های ویژه
     
    
    جستجو در آگهی ها ...
     
    عبارت مورد نظر :
    فروشگاه اینترنتی لباس لوکس
    کیف زنانه